FARKINDAYIZ FARKINDASINIZ

3 Aralık Engelliler Günü farkındalık etkinliği ilçemiz Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene Özel Eğitim ve Rehber Hizmetleri Genel müdürümüz sayın Doç. Dr Mustafa Otrar ilçe Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli Karakuş ilçe Protokolü öğretmenler öğrenciler ve velilerimiz katıldı. İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Veli Karakuş'un açılış konuşması ile başlayan program kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu'nun günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile devam etti. Yenimahalle Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu koordinatörlüğünde Kani Karaca Görme Engelli İmam Hatip Ortaokulu Mithat Enç Görme Engelliler Ortaokulu ilkbahar Özel Eğitim Anaokulu Şehit Salih Cibir Özel Eğitim Uygulama Okulu Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Okulu İller Bankası Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda okulumuz öğrencileri "Farkındasiniz , Farkındayız pankartları ile müzikli yürüyüş gösterisini gerçekleştirerek izleyicilerden büyük alkış aldılar.

19.12.2023 66

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023